torsdag 31 januari 2008

Tomhet

Nu är det borta, det enda jag hade kvar av honom är borta!
De tog mitt namn, det var fan det enda bandet jag hade kvar med pappa..

Jag vet inte varför jag inte kan låta bli att gråta, han var ju ond, våldsam, hemsk men ÄNDÅ kan jag inte låta bli att värmas vid tanken på honom. Trots alla problem så älskar jag honom, jag älskade hans efternamn som kom direkt efter mitt namn...
Men nu är det borta, hur fan kunde dom?

Jävla svenska medborgarskap!
Staten tar det vi älskar från oss, de tog min identitet, det ända synliga arvet.

De tog en del av mitt hjärta.

söndag 27 januari 2008

Bränd

Gaaaah

Ok, ni vinner! Fuck you mamma som alltid ska ha rätt..
JA!! JAG ÄR UTBRÄND!

Shitt, jag tror inte att jag orkar med så mycket mer längre... Nu har det gått tre helger i rad som jag inte har varit hemma, det blir skola heeela fredag, taxi till flygplatsen, arbeta flitigt hela helgen och hemma igen sent på söndagen för att sedan tillbringa en hel vecka med att plugga ung. 2 timmar extra efter skolan PÅ skolan, gå på möten, hinna till gymmet, komma hem sent och KANSKE se min familj (Om nu inte alla ligger och sover).

Mitt liv suger



eller vänta nu;



JAG HAR INGET LIV!!!!



Sista gången jag umgicks med vänner var för ungefär 2 månader sen, nu måste jag boka in kvällar med vännerna VECKOR i förväg! Så ska det väl inte vara?

Vänta nu, jag tror mig veta vad det är som händer!!;
Jag har fastnat i systemet!! Rutiner har tagit över min vardag och kalendern styr mitt liv, jag har inte gått ut på MÅNADER!


Fan, och jag sitter och klagar på att killar dumpar mig...


Jag skulle nog dumpa mig själv..
BLÄÄÄÄÄ!!!!

Nu blev jag sur, God Natt!!
SOV DÅLIGT!!

fredag 4 januari 2008

Santa Claus is an Idiot

HAHAHA!!
Jag har nu krossat den finska gränsen och befinner mig i Rovanjemi; Jultomtens stad! Men för att vara mer exakt så sitter jag på en liten, utnöt träbänk i Santa Park omringad av mestadels Polacker, finlännare och en helvetes massa tomtenissar (Otroligt söta människor klädda i smått läskiga kläder och hoppar runt som om de var galna!

Någonting annat som jag har upptäckt är jultomtens dumhet; Han har trådöst internet i sitt hus UTAN LÖSENORD

Motherfucker, nu kan jag roa mig utan att behöva stå ut med de skuttande folket.. Funderar på att kanske fortsätta ladda hem filmen som jag påbörjade igår men samvetet gnagar lite, vill ju inte att parken ska få anmälan för olaglig nedladdning


Men vafan, de valde det själva!!


Happy new year till er alla, nu ska ja få till dt med någon nisse av det mosatta könet

onsdag 2 januari 2008

Happy New Year

Det nya året är här! Ny chans att göra allt rätt, börja om från CERO och sakta bygga upp allting igen. Det känns rätt alla fall, jag VET att mitt år är denna, jag ska lyckas med mina mål, jag ska komma långt och kämpa för mina åsikter.



MOAHAHAHAHA!



2008 är kommen, nu ska jag ta över världen!!!!!!!!!!!!!!!